Andresen Bil

Kunde
Andresen Bil

Bransje
Bil og verksted

Tjenester
SEO, annonsering, tekstforfatting

Tidsperiode
2020-NÅ

Andresen Bil er en del av Andresen konsernet som strekker seg helt tilbake til 1952, de startet opprinnelig med verkstedtjenester og har siden den tid ekspandert ut til å bli bilforhandler, eiendomsforvalter, transportfirma, og mye annet. Nå er Andresen Bil AS en av Follo sine største bilselgere og det er hovedsakelig arbeidet her vi skal prate om videre.

Da vi ble kjent med Andresen (andresenbil.no) i slutten av 2019 ønsket de å oppnå bedre organisk synlighet for sine biler og verkstedtjenester. I tillegg ønsket de å være mer konkurransedyktige ift. annonsering på Google. Vi lovte de at dette er noe vi kan hjelpe de med.

Utgangspunktet før satsningen til Andresen var det lite kjennskap til både hvordan Google-annonsering og SEO fungerte. I tillegg var det begrenset med tid de selv kunne bruke på en slik satsning, så her var det viktig at vi jobbet selvstendig og tok prosjektledelsen i egne hender.

Vi startet det hele med å lytte til kunden og forstå deres behov. Deretter foretok vi en grundig markedsanalyse for å avdekke søkeord, konkurrenters strategier, styrker og svakheter, dette ga oss innsikten vi trengte for å lage en solid strategi.

Videre utviklet vi en helt konkret strategi som foretok seg SEO og Google-annonsering. Der hele markedet for søkeord ble kartlagt og skrevet ned i prioritert rekkefølge. I tillegg ble det gjort en teknisk undersøkelse av Andresenbil.no, for å se hva som måtte gjøres med tanke på teknisk SEO, og det var en del.

Vi så tidlig at å konkurrere med mercedes-benz.no og peugeot.no ikke kom til å bli lett, det var derfor svært viktig at vi tok prosjektet seriøst og at alle detaljer var nøye utført. Dette inkluderte å totalt rekonstruere nettsidens arkitektur for å unngå søkeord-kannibalisme og kunne plassere søkeoptimert innhold på de ønskede landingssidene.

Andre prosjekter

Padlegleden

SEO, webutvikling, annonsering, konverterings-optimalisering, design