Din ultimative guide til: ‘Markedsføring på Facebook pris’

Hvorfor velge Facebook som markedsføringskanal?

Når det kommer til digital markedsføring, er Facebook en gigant. Med over 2,7 milliarder månedlige aktive brukere har platformen en rekkevidde som få andre kan konkurrere med. Din bedrifts tilstedeværelse på Facebook er derfor essensiell, uansett hvilken bransje du opererer innenfor.
Din ultimative guide til: 'Markedsføring på Facebook pris'
La oss se på noen av de viktigste grunnene til at du bør satse på Facebook som et av ditt foretaks hovedkanaler for markedsføring:

Interaktivitet

Facebook er som skapt for å skape et organisk og interaktivt forhold til dine kunder. Ved å poste regelmessig, kan du både informere dine følgere om nye produkter, kampanjer eller annen relevant informasjon, samtidig som du inviterer til en toveis dialog gjennom bruk av kommentarfeltet.

Segmentering

En av de største fordelene med Facebook er muligheten til å nå ut til akkurat den målgruppen du ønsker. Facebooks segmenteringsverktøy er uovertruffen og gir deg mulighet til å targete dine annonser mot spesifikke grupper basert på demografi, interesser, geografi, og en rekke andre variabler.

Hva koster markedsføring på Facebook?

Nå kommer vi til kjernen i vårt tema – hva er prisen på markedsføring på Facebook? Det er enkelt å sette opp en Facebook-side for din bedrift og begynne å poste innhold. Men når du vil begynne å betale for å nå ut til flere mennesker, det er da ting begynner å bli litt mer komplisert.Den nøyaktige prisen på Facebook markedsføring kan variere enormt basert på en rekke forskjellige faktorer. Noen av disse inkluderer hvem du ønsker å nå, hva slags innhold du vil promotere, hvor lenge du vil kjøre dine kampanjer, og hvilken tid på året det er. En av de største faktorene er imidlertid konkurransen om plassen i brukerens nyhetsfeed.TILBUD: Her på Curve.no tilbyr vi en 30 dagers gratis prøveperiode av våre tjenester, slik at du kan få førstehånds erfaring med hvordan vi kan hjelpe din bedrift å nå ut til potensielle kunder på mest effektive og lønnsomme måte. Du kan lese mer om våre tjenester her.

Eksempel på prisstruktur

La oss si at du ønsker å nå kvinner i alderen 25-34 i Oslo som er interessert i mote. Du har et budsjett på 5000 kr og ønsker å kjøre en kampanje i en uke.Kostnaden for din kampanje vil nå avhenge av en rekke faktorer – for eksempel konkurransen om denne spesifikke målgruppen. Om mange andre motebutikker also targeter denne gruppen samtidig, vil prisen for reklameplass øke.Med dette i bakhodet, anbefaler vi å kontakte oss hos Curve.no for å få en mest mulig skreddersydd og effektiv markedsføringsstrategi for din merkevare.Takk for at du tok deg tiden til å lese denne guiden! Vi håper at den har besvart noen av dine spørsmål rundt temaet ‘markedsføring på Facebook pris’. Husk: markedsføring handler ikke bare om å bruke penger, det handler om å bruke dem smart. Og her på Curve.no kan vi hjelpe deg med akkurat det!

Andre prosjekter