Tjente 20.000kr fra 3.671kr med Instagram og Facebook annonser.

Kunde
Cosmed Beauty

Bransje
Hudpleiebutikk

Tjenester
Annonsering og tekstforfatting

Tidsperiode
2023-NÅ

Cosmed Beauty er et selskap som selger kvalitetshudpleie i Norge. Tidligere var de distributører til klinikker rundt om i landet, og i dag retter de seg også mot forbrukere.

Da vi ble kjent med Cosmed Beauty i høsten 2023 hadde de et klart mål: de ville selge og være mer synlig på sosiale kanaler. Curve.no ble valgt på grunn av vår erfaring og arbeidsmoral.

Sammen med en av sine ambassadører ga kunden oss et oppdrag underveis i samarbeidet: «Vi skal ha liveshopping, og lansere et nytt produkt. Kan dere lage annonser på Instagram for dette?»

Sammen med produktlanseringen ville de bruke 1000kr dagen på annonsering. De kjørte en rabatt som varte i litt under en uke sammen med lanseringen. 2 uker senere, UTSOLGT.

Vi lagde en kampanje som etter 3 dager kunne skryte av en ROAS på 7x-gangen, og titalls tusen i return fra 3700kr. Det var ikke et enormt budsjett, men som et første oppdrag fikk vi bevist vår kompetanse.

Vi jobber fortsatt med kunden, og bistår de med sesong-baserte kampanjer og løpende annonser på sosiale kanaler. Curve.no tar total hånd om kundens annonsekontoer, både på Facebook, Instagram og Snapchat. Vi redigerer videoer og skriver annonsetekster, samtidig som vi fungerer som en sparringspartner for kampanjer og vinklinger.

Andre prosjekter